In dit deel van deze website vind u een overzicht van de projecten waar we bij betrokken zijn. Klik op één van de items hiernaast en je vindt een volledige omschrijving van de betreffende activiteit.

We zijn natuurlijk blij met alles wat we mogen doen, maar tegelijk realiseren we ons dat de bestaansreden van een stichting als Hart voor Hoorn niet iets is om blij van te worden. Nog steeds zijn er veel mensen in onze omgeving die een helpende hand hard nodig hebben.

We realiseren ons ook dat we als kleine organisatie daarbij niet altijd heel veel kunnen doen. Dat neemt niet weg dat wat we doen ook gebeurt met 100% inzet van allen die als vrijwilliger meewerken om door middel van Hart voor Hoorn een echt verschil te maken voor hen die we mogen bereiken. Gelukkig blijkt uit de gesprekken die we met mensen hebben dat dit ook regelmatig het geval is.

Mocht u behoren tot de doelgroep van de genoemde activiteit, schroom dan niet om langs te komen of neem contact op met iemand van ons team van vrijwilligers zodat we u verder kunnen helpen.

Omdat je het waard bent!