Vanaf februari 2014 zijn we begonnen met een kledingbank voor volwassenen. Er bestond al een Kinderkledingbank maar voor volwassenen was zoiets er nog niet in Hoorn! Wij hebben dit met onze stichting Hart voor Hoorn opgepakt. Op zich was dit voor ons niet vreemd omdat er voor de periode van de Kinderkledingbank ook al tweedehandskleding beschikbaar was bij Christengemeente De Hoorn.
Als je klant bent van onze kledingbank, dan mag elk lid van je gezin maandelijks gratis een aantal kledingstukken uitzoeken. 

Wie komen er in aanmerking?
De kledingbank Free Choice richt zich op mensen die moeten rondkomen van een laag inkomen. Als je bent ingeschreven bij de Kinderkledingbank, de Voedselbank of als je een bewijs van bewindvoering of schuldsanering hebt, dan kom je ook in aanmerking voor onze kledingbank. Ook vluchtelingen uit Oekraine zijn welkom. Als je twijfelt of je in aanmerking komt, dan mag je altijd langskomen tijdens de openingstijden. Onze medewerkers kunnen je dan precies uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat. 

Een warm welkom: meer dan alleen kleding
Tijdens de openingsuren van Free Choice is onze koffie corner ook open voor een gratis kop koffie of thee! En natuurlijk een stuk gezelligheid en de mogelijkheid voor een goed gesprek! De koffie corner is open voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Kleding brengen?
De kleding die we uitdelen is afkomstig van mensen die kleding overhebben. Misschien heb jij ook kleding die je niet meer draagt, maar die nog wel goed is. We zijn heel blij met de schenking van deze kleding voor onze klanten. Kleding brengen kan tijdens de openingstijden van de kledingbank. Vriendelijk verzoek om geen zakken met kleding voor de deur te zetten als er niemand is om de kleding in ontvangst te nemen. Helaas kunnen we geen kleding op komen halen.

De openingstijden zijn:
dinsdag en vrijdagmorgen van 09.30 - 12.00 uur.
Locatie: Vredehofstraat 9, Hoorn
Tijdens de vakantieperiode zijn er andere openingstijden. Zie voor actuele informatie steeds de agenda op deze website.

Tot ziens bij Free Choice.
Yvonne

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

  • HvH_2016-09-19_Free_Choice.jpg
  • HvH_2021-05-19_Vredehofstraat.jpg
  • HvH_2021-06-15_Free_Choice.jpg