Vanaf mei 2024 starten we in Hart voor Hoorn met een gezellige spelletjesavond! Bij vorige spelletjesavond bleek dat dit inderdaad een leuke aanvulling is op de activiteiten die we al organiseren. Wat ons betreft is onze locatie in de Vredehofstraat een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een warme, gastvrije omgeving.

Tijdens deze avonden zal er gelegenheid zijn om leuke spelletjes te spelen. Welke spelletjes dat zijn, dat bepalen uiteraard de mensen die komen. Er is in ieder geval een sjoelbak. Als je zelf een leuk spel hebt, dan kun je dat ook meenemen. 

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje om het echt gezellig te maken. 

Wanneer?
De spelletjesavonden zijn op donderdagavond van 19.00 - 21.00 uur.
Voorlopig beginnen we met twee keer per maand, steeds de 1e en de 3e donderdag van de maand. De precieze data zie je in de agenda op deze website.

Spelregels
Op een spelletjesavond heb je natuurlijk ook spelregels. Welke dat zijn lees je hieronder. Volgens ons vanzelfsprekende regels, maar voor de duidelijkheid wellicht toch goed om te noemen.

- Er wordt niet gegokt of om geld gespeeld. Het gaat om de gezelligheid en het plezier van het spelen van de spelletjes.
- Er wordt geen alcohol geschonken. Uiteraard wordt er ook niet gerookt en geen drugs gebruikt.
- We houden het gezellig en gaan respectvol om met elkaar.

Financien
Zoals bij al onze activiteiten is deelname aan de spelletjesavond gratis. We willen namelijk niet dat financien een belemmering zijn om deel te nemen aan onze activiteiten. Er zijn natuurlijk altijd wel kosten. Als je toch iets wil bijdragen in die kosten, dan kun je een vrijwillige gift geven via de brievenbus in de hal. Of natuurlijk via de bank. Je vindt de gegevens elders op deze website.

Vragen?
De coördinatie van deze avonden is in handen van Michael Eissens. Je kunt bij hem terecht met eventuele vragen.
Je kunt ook een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.