Hart voor Hoorn is een stichting die werkt met vrijwilligers. We zijn voor al onze activiteiten afhankelijk van de steun van donateurs die ons werk een warm hart toedragen. In het verleden zijn we zo bijvoorbeeld geholpen door iemand die een elektrisch fornuis schonk voor het bereiden van de warme maaltijden. Anderen helpen ons met financiële giften. U begrijpt dat we hier heel blij mee zijn!

We zijn eigenlijk voortdurend op zoek naar mensen die ons willen en kunnen helpen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden om ons te steunen? Neem gerust contact met ons op en we informeren je graag over de manier waarop je ons kunt steunen.

Voor financiële giften kunt u gebruik maken van onze bankrekening:

             IBAN:  NL23 RABO 0101 1989 65
             t.n.v. Stichting Hart voor Hoorn

Indien u dat wilt kunt u aangeven of uw gift bestemd is voor een specifiek project.

Aftrekbaar voor de inkomstenbelasting
Wij zijn door de overheid erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat giften veelal aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Onze penningmeester kan u hierover meer informatie geven.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ANBI-gegevens
Stichting Hart voor Hoorn is door de overheid erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). U vindt de gegevens die wij moeten publiceren via onderstaande link:
ANBI gegevens